Betingelser

Handelsbetingelser

Den lille fryser er ikke bygget til at køre i længere varende perioder den kan køre små 5-6 timer. Derfor skal isen opbevares i en fryser indtil 5 timer før den skal bruges. Isfryseren skal startes op en 1/2 time før brug og skal tilsluttes en 240 volt stikkontakt.

Ved leje af den store isfryser eller iscykel vil det eneste du skal sørge for er tørvejr og strøm, der vil altid være personale med som klarer udlevering, opsætning og rengøring på cykel og den store fryser.

Depositum på 500 kr. betales ved bestilling af en af enhederne. Depositummet bruges ved afbestilling eller i tilfælde hvor vores isfryser er blevet beskadiget eller manglende rengøring af isfryser.

Betaling skal falde senest på dagen inden vi starter.

Ved afbestilling mindre end 14 dage før aftalte dato, vil der være et afbestillingsgebyr på kr 1500 kr. Ved mere end 14 dage før er gebyret kr 700 kr.

Bestillingen er ikke gældende før man har modtaget en bekræftelse fra Anna og Arnes is.

Alt is der er leveret med lille boks tilhørende lejer og kan beholdes, iskantiner skal tømmes og vaskes nå den leveres tilbage, boksen skal senest leveres tilbage dagen efter medmindre andet er aftalt på skrift.